Instytut Handlu i Żywienia Zbiorowego
Warszawa
Polskie Wydawnictwa Gospodarcze
Nov 20, 2018
Nov 7, 2018
3
0
http://bc.gbpizs.gov.pl/publication/929
Edition name | Date |
---|---|
Organizacja żywienia pracowników w zakładach produkcyjnych | Nov 20, 2018 |
Samojluk, Katarzyna (oprac.) Główna Biblioteka Pracy i Zabezpieczenia Społecznego
Kulesza, Alina (oprac.) Główna Biblioteka Pracy i Zabezpieczenia Społecznego
Kulesza, Alina (oprac.) Kłossowska, Małgorzata (red.) Główna Biblioteka Pracy i Zabezpieczenia Społecznego
Nowakowski, Brunon (1890-1966)
Krupski, Adam Bińczycka-Majewska, Teresa (red.) Uniwersytet Łódzki. Wydział Prawa i Administracji. Katedra Prawa Ubezpieczeń Społecznych i Polityki Społecznej